Als junk er niet is dan heeft natuurlijke selectie het weggeselecteerd en als het er wel is komt het doordat evolutie een niet-intelligent proces is. De evolutionist weet overal een mouw aan te passen. Voor de evolutionist bestaat er geen slecht nieuws. Maar een theorie waarbij de uitkomst niet uitmaakt en elke uitkomst goed is, is natuurlijk geen wetenschap.Maria K schreef: ↑18 okt 2019, 11:44 Junk DNA is er altijd, want veel niet perfecte delingen van chromosomen.
DNA mutaties die een functie binnen het voortplanten en nageslacht krijgen of deze niet belemmeren blijven.
Met het voortschrijden van kennis, maar zeker niet in de laatste plaats door de onderzoeksmogelijkheden, worden de functies steeds meer bekend.
En dat is wat de laatste jaren, mede doordat het DNA zo in de spotlights staat, in een sneltreinvaart uitgebreid.
Je citaat is van de schrijver van dit artikel.
Ik vraag me af hoe die op deze woordkeuze komt.
Achter de linken kan ik deze manier van denken niet achterhalen.
Wel meen ik nu te begrijpen, waarom jij juist deze zin denkt te moeten citeren.
Het is tekenend voor de denkwijze, gericht op een ontwerper als uitgangspunt.
En wat is er mis met de denkwijze gericht op een ontwerper?
Huh? Hoezo is onherleidbaar complex geen issue? O, ze kunnen het niet verklaren, dus doen ze net of het niet bestaat. Wat ik al zei, voor de evolutionist bestaat er geen slecht nieuws.Maria K schreef: Onherleidbare complexiteit is geen issue binnen de evolutie theorie.
Een term uitgevonden door mensen, die blijven uitgaan van een nu bekend eindresultaat.
En wat is er mis met een term uitgevonden door mensen? En wat is er mis met uitgaan van een bekend eindresultaat? De evolutietheorie is ook uitgevonden door mensen en gaat ook uit van een bekend eindresultaat.
De cel is onherleidbaar complex evenals allerlei moleculaire machientjes. Je leven hangt af van de goede werking van dat alles. Daarom is een stapsgewijze darwinistische ontwikkeling niet mogelijk. De darwinistische theorie vereist dat complexe structuren stapsgewijs ontstaan, waarbij ieder stapje weer een voordeel oplevert ten opzichte van het vorige stadium. Maar het organisme moet ook gedurende het hele traject blijven leven ! Dat betekent zoiets als een auto produceren die al moet kunnen rijden voordat de belangrijkste onderdelen ingebouwd zijn !
Je hebt het over vasthouden aan dogma's dus dat moeten wel evolutionisten zijn. We hebben de Cambrische-explosie, de Ordovicische explosie, de moderne vogel-explosie, de bloemplant-explosie en nog meer. We hebben het fenomeen convergentie, doelgerichtheid, biomimicry en het sneuvelen van de evolutiestamboom. Kortom, de evolutietheorie is een fiasco. Maar de evolutionisten blijven erin geloven. Onmiskenbaar zijn de evo's de dogmatici.Maria K schreef: ↑18 okt 2019, 11:45Inktvlam schreef: ↑18 okt 2019, 11:38Ik ben blij dat je de neodarwinistische dogma's verworpen hebt en ID nu omarmd hebt. Proficiat. De juiste conclusie trekken is niet zo moeilijk: volg het bewijs waarheen het ook leidt.Maria K schreef: ↑18 okt 2019, 11:08Tja, zo zie je maar weer.Inktvlam schreef: ↑16 okt 2019, 21:24 Nog steeds vindt men meer functionaliteit in het zogenaamde junk.
https://darwins-god.blogspot.com/2013/0 ... k-dna.html
https://darwins-god.blogspot.com/2013/0 ... alian.html
https://darwins-god.blogspot.com/2014/0 ... teins.html
Het neo-darwinisme kent een lange geschiedenis van foutieve voorspellingen.
https://evolutionnews.org/2015/02/problem_10_neo/
Als je uitkomsten blijft vasthouden alsof het dogma's zijn, straffen zekerheden zichzelf af.
Maar goed dat wetenschappers zo nieuwsgierig zijn naar steeds weer nieuw kennis en zich niet laten tegenhouden door mensen die alles afwijzen wat ze niet (kunnen) begrijpen.
En/of bij hun eigen zekerheden willen blijven.
Is dat wat je concludeert of jouw vorm van humor?
Lees mijn bericht daarna.